Kontorshotell-stockholm.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor, kontorshotell att hyra i Stockholm Innerstad

Modellfoto

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

Om lokalen

Här erbjuds ett fullt utrustat kontor med trådlöst höghastighetsinternet och alla bekvämligheter du kan förvänta dig på en modern arbetsplats. Lokalen har idag 35 stycken möblerade arbetsrum med plats för ca 123 stycken arbetsplatser. Här finns även 4 mötesrum, pentry samt 5 wc och dusch. Lokalen har en egen reception och lounge. Lokalen är idag redan fullt möblerad och inflyttningsklar. Allt som krävs för en fungerande kontorsverksamhet ingår. Det är bara att ta med datorn så kan du börja jobba här direkt!
Här erbjuds valfri avtalslängd från månadslöpande och uppåt. Utöver detta finns det möjlighet att expandera nedåt till våningsplanet inunder ifall att ytterligare några kontorsrum skulle behövas. Självklart är det också möjligt att anpassa planlösningen efter behov och lokalen kan även avdelas om en något mindre yta önskas.