Kontorshotell-stockholm.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor, kontorshotell att hyra i Östermalm

Modellfoto

Kontor att hyra på Östermalm

Om lokalen

Hela lokalen har en storrumsindelad planlösning.
För närvarande finns följande tillgängligt:

Ett rum om ca 15 kvm med plats för 4-5 skrivbord. Pris för detta rum är 20 000 kr/månad + moms. I anslutning till detta rum finns ett litet vilrum/samtalsrum samt wc.

Ett rum om ca 25 kvm med plats för 4-6 skrivbord. Pris för detta rum är 25 000 kr/månad + moms.

Ett stort rum om ca 30 kvm med plats för 6-8 skrivbord. Pris för att hyra hela detta rum är 35 000 kr/månad + moms.

Det är även möjligt att hyra fasta eller flexibla kontorsplatser i den härliga loungedelen eller fast plats i något av rummen. .

Hyra för fast arbetsplats är 5000 kr/månad exkl. moms.

Hyra för flexibel arbetsplats i loungen är 3500 kr/månad exkl. moms.

Kontorshotellets gäster har tillgång till gemensamhetsutrymmena så som det trevliga pentryt, loungen de två wc varav en med dusch (mycket uppskattat av de som vill kunna träna under arbetsdagen). I hyran ingår även ett bokningsbart konferensrum, samtalsrum, bredband, städning, sophantering kaffe, skrivare och kopiator. Informella möten kan också hållas in loungen.

Det finns en mycket mysig innergård med trädgårdsmöbler som kan nyttjas. Lokalen har en utgång direkt till denna vilket ger ett mervärde åt kontorshotellets hyresgäster. Lokalen har en hälig atmosfär med gammaldag prägel såsom generös takhöjd i rummen, trägolv, vackr...