Kontorshotell-stockholm.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Söderort

10 - 650 m2 kontorshotell i Söderort att hyra

Upptäck olika arbetsstilar för att arbeta på ditt sätt i HQ Stockholm, Hagsätra Torg

Njut av flexibelt arbete i ett modernt delat kontor på Hagsätra Torg. Vårt stilfulla coworkingkontor ligger cirka 12 km söder om Stockholm, Sveriges huvudstad och folkrikaste metropol, liksom Nordens största tätort. Börja och avsluta din arbetsdag med bekväm pendling tack vare ett antal kollektivtrafikförbindelser på gångavstånd från Hagsätra Torg. Kontoret ligger bara 70 m från Hagsätra busshållplats och 190 m från Hagsätra tunnelbanestation, vilket gör att du kan röra dig enkelt över hela staden. Res med tåg från Stuvsta station, som bara ligger 1,8 km bort.

Stärk ditt företag med en professionell image och en egen arbetsplats på Hagsätra Torg. En minimalistisk exteriör med modernt murverk inrymmer en rad ljusa, luftiga arbetssviter och arbetsutrymmen, inklusive arbetsplatser med öppen planlösning och privata konferensrum, alla komplett inredda och utrustade med viktig teknik. Expandera ditt nätverk i våra gemensamma utrymmen, som våra bekväma pausutrymmen och gemensamma kök, eller välj ditt eget kontor. När det är dags att koppla av kan du bege dig till den närliggande parken för att sträcka på benen, eller hoppa på bussen eller tunnelbanan till stadens centrum för ett stort utbud av restauranger, butiker och bekvämligheter.

På HQ Stockholm, Hagsätra Torg, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från f...